Hieronder staan de ervaringen die mensen bij mij hebben opgedaan. Momenteel is helaas niet mogelijk om via deze pagina zelf een referentie achter te laten. Je mag me altijd een mail sturen als je een referentie achter wilt laten.

★★★★★

Opleiding tot Luisterkindwerker

Ik ben de opleiding tot Luisterkind werker gaan doen omdat ik graag iets wilde doen voor mezelf om mezelf te ontwikkelen. Ik kwam dit tegen en dacht meteen, ja dit ga ik doen. Ik twijfelde wel of ik het zou kunnen, maar er stond dat iedereen het kon, dus ik dacht, ga het gewoon proberen. Rooka is een hele fijne trainer om dit te leren. De sfeer in de bijeenkomsten was super fijn, iedereen mocht er zijn. Je kon merken dat Rooka veel ervaring had, niet alleen als Luisterkind werker, maar ook veel breder met alles wat ze nog meer doet en dat was erg fijn. Ik heb zo veel geleerd, niet alleen hoe ik een goede Luisterkind werker wordt maar ook over mezelf als mens en de wereld om mij heen. Het is zo’n verrijking van je leven om dit te leren en daarmee anderen te kunnen helpen. Kortom een ervaring die ik nooit had willen missen en voor mij echt een opening om verder te gaan met mezelf ontwikkelen en te groeien als mens. Ik zou het dan ook iedereen aanraden om ook de opleiding tot Luisterkind werker te volgen bij Rooka.

– Annemieke de Bont

★★★★★

Luisterkind-afstemming

Hoi Rooka, Heb de afstemming ondertussen reeds paar keer gelezen, telkens vloeien de traantjes. Zo mooi wat er allemaal aangeraakt wordt. Zoveel inzichten, handvaten, de boodschappen en vooral ook de emoties die vrijkomen, die mogen doorvoeld worden. Heeft me diep geraakt. Wat een prachtig valentijnskadootje, ben echt intens dankbaar hiervoor. Dank je wel 🙂 Liefs Nathalie

– Nathalie

★★★★★

Luisterkind-afstemming

Via via kwam ik terecht bij Rooka. Niet eerder had ik van de luisterkind methode gehoord maar ik sta altijd open voor nieuwe ervaringen. Bij het lezen van de eerste regels paar regels die Rooka voor mij had geschreven moest ik heel erg lachen; dit ben ik ten voeten uit. De woorden van Rooka waren doeltreffend, puur, eerlijk en ontroerend. Zij heeft mijn ziel gelezen en woorden kunnen geven aan gevoelens die daar diep in zitten verborgen. Ze horen bij mij, ze maken wie ik ben, met alles erop en eraan. Door de luisterkind afstemming van Rooka ben ik mijzelf meer gaan begrijpen en dat maakt het een kostbare ervaring die ik voor altijd zal koesteren. Nogmaals dank voor je afstemming en heel veel succes met alle mooie dingen die je nog gaat doen!

– Annet

★★★★★

Luisterkind-afstemming

Hoi Rooka, Bedankt voor de mooie afstemming. Voor mij een emotioneel verslag waarbij de spiegel goed voorgehouden wordt. Mooi omschreven allemaal, en dit ook samen met Karlijn besproken. Hierdoor komen sommige zinnen nog beter binnen. Hier moet ik flink aan wennen want het tonen en voelbaar maken van emotie blijft moeilijk voor mij. Het meer bewust worden hiervan zal mij zeker helpen in de toekomst. Het klopt dat ik al heel jong (on)bewust die stap terug op de ladder heb gezet. Dit heeft me zeker belemmerd in sommige dingen. Maar het maakt me nu ook weer sterker. Fijn dat het goed gaat met Raymond. Rooka nogmaals bedankt! Het zijn rake zinnen die je schrijft. Ook al weet ik het wel, het is een bewustwording.

– Joeri

★★★★★

Luisterkind-afstemming

Zojuist heb ik je Luisterkind-afstemming over mij gelezen. Ik heb je afstemming twee keer aandachtig gelezen, omdat ik niet kon begrijpen dat dit zo herkenbaar is voor mij. Sommige alinea’s dacht ik: “ja dit kan ook uit een boek over positiviteit komen”. Maar bij de tweede keer lezen begreep ik waarom júíst die dingen erin staan. Andere alinea’s, bijvoorbeeld die over mijn ouders, vond ik intens om te lezen. Gewoonweg omdat het klopt. Sommige stukken, met name als het over mijn vader of moeder gaat, is niet iets wat jij zomaar kan schrijven. Ook al had je geen enige vorm van voorkennis. Het zou een verkeerde snaar raken wanneer het niet zou kloppen. Op die momenten ervaarde ik wat je met jouw gave (op afstand) kan betekenen. Je weet als geen ander hoe sceptisch ik was als het gaat om spiritualiteit en dergelijke. Maar met deze informatie, informatie die jij nooit had kunnen weten, ben ik volledig overtuigd. Het liet mij zien hoe ik in het leven sta en welke relatie ik heb met mijn ouders en waar bepaalde onenigheden vandaan komen. Ik zal mijn Luisterkind-afstemming voor de rest van mijn leven bewaren. Het raakt me, elke keer als ik er weer eens doorheen lees. Ik sta nog steeds perplex van de informatie/bevestiging die je mij gegeven hebt. Ik ben overtuigd van jouw gave en de betekenis wat je daarmee kan bieden voor anderen

– Om privacyredenen wil deze persoon anoniem blijven

Boodschap gids & Consult

★★★★★

Hoi Rooka, Ik wil jou van harte bedanken voor de mail. Het heeft me echt geraakt, omdat ik nog steeds veel moeite heb om liever voor mezelf te zijn. Ik ben ook nog steeds op zoek om de juiste manier te vinden. Ik zal de mail nog wat vaker lezen om hem goed tot me door te laten dringen. Je hebt mijn dochter goed gedaan, ze is er blij mee. Dank je wel! Liefs, Lucia

– Lucia

consult in de praktijk

★★★★★

Ik heb met mijn behandeling veel zaken een plek kunnen geven. Er waren een aantal zaken uit mijn verleden die mij erg onrustig maakte. Mede door haar heb ik ze kunnen herkennen waardoor er rust kwam. Nog steeds leer ik dat tijd geen issue is en dat je zonder die druk veel beter functioneert.

– Jeanne

Channel/Boodschap Gids

★★★★★

Ik heb Rooka gevraagd om een boodschap van mijn gids. Dit heeft mij veel inzicht gegeven over mijzelf. Met name hoe ik naar mezelf kijk en wat ik van mezelf vind. Het heeft me geholpen bepaalde gebeurtenissen een plek te geven. En het is een begeleiding in mijn ogen om eens wat zachter voor mezelf te zijn. Het meeste in mijn boodschap heb ik gelijk kunnen koppelen aan gevoelens en gebeurtenissen. En ik vindt het heel bijzonder hoe alles op zijn plek valt. Sommige stukjes zijn voor mij nog niet te plaatsen. Maar ik voel dat ze later nog van pas komen. Rooka is een bijzondere vrouw met een bijzondere gave. Ik denk dat ze nog heel veel mensen gaat helpen bij wat voor problemen dan ook.

– Anoniem

trance healing

★★★★★

Rooka heeft me geholpen door te achterhalen waarom ik moeite heb met loslaten, en mede daardoor weet ik dat ik er mag zijn zoals ik ben! Geeft rust, en ik weet dat als het mijn tijd is, ik met een gerust kan gaan.al wat mijn lief is komt er wel ook als ik er niet meer ben.dank je wel daarvoor.

– alie