Hieronder staan de ervaringen die mensen bij mij hebben opgedaan. Momenteel is het helaas niet mogelijk om via deze pagina zelf een referentie achter te laten.

Boodschap gids & Consult

★★★★★

Hoi Rooka, Ik wil jou van harte bedanken voor de mail. Het heeft me echt geraakt, omdat ik nog steeds veel moeite heb om liever voor mezelf te zijn. Ik ben ook nog steeds op zoek om de juiste manier te vinden. Ik zal de mail nog wat vaker lezen om hem goed tot me door te laten dringen. Je hebt mijn dochter goed gedaan, ze is er blij mee. Dank je wel! Liefs, Lucia

– Lucia

consult in de praktijk

★★★★★

Ik heb met mijn behandeling veel zaken een plek kunnen geven. Er waren een aantal zaken uit mijn verleden die mij erg onrustig maakte. Mede door haar heb ik ze kunnen herkennen waardoor er rust kwam. Nog steeds leer ik dat tijd geen issue is en dat je zonder die druk veel beter functioneert.

– Jeanne

Channel/Boodschap Gids

★★★★★

Ik heb Rooka gevraagd om een boodschap van mijn gids. Dit heeft mij veel inzicht gegeven over mijzelf. Met name hoe ik naar mezelf kijk en wat ik van mezelf vind. Het heeft me geholpen bepaalde gebeurtenissen een plek te geven. En het is een begeleiding in mijn ogen om eens wat zachter voor mezelf te zijn. Het meeste in mijn boodschap heb ik gelijk kunnen koppelen aan gevoelens en gebeurtenissen. En ik vindt het heel bijzonder hoe alles op zijn plek valt. Sommige stukjes zijn voor mij nog niet te plaatsen. Maar ik voel dat ze later nog van pas komen. Rooka is een bijzondere vrouw met een bijzondere gave. Ik denk dat ze nog heel veel mensen gaat helpen bij wat voor problemen dan ook.

– Anoniem

trance healing

★★★★★

Rooka heeft me geholpen door te achterhalen waarom ik moeite heb met loslaten, en mede daardoor weet ik dat ik er mag zijn zoals ik ben! Geeft rust, en ik weet dat als het mijn tijd is, ik met een gerust kan gaan.al wat mijn lief is komt er wel ook als ik er niet meer ben.dank je wel daarvoor.

– alie