Even voorstellen...

Wie is Rooka?
Rooka van der Poel

Medium

Mijn naam is Rooka van der Poel, ik ben getrouwd en moeder van 2 geweldige kinderen. Ik ben opgeleid als Medium & Trance Healing therapeut en Paramedisch & Psychosociaal Medium en ik ben aangesloten bij de SNU.

Bij het horen van de naam Medium denken mensen meestal aan iemand die praat met overledenen en meer niet. Dat is wel een onderdeel van wat Mediumschap inhoudt, maar dit is slechts een gedeelte. Ik werk met Spirits, zoals ik ze noem en vanuit een Aardse manier. We zijn hier allemaal op Aarde gekomen met een doel en hebben de keuze zelf gemaakt, tenminste dat is mijn geloof. Dus we leven op en met de Aarde en niet ergens halverwege de hemel. Het sjamanisme is voor mij daarbij een heel mooi voorbeeld van hoe dat werkt en wat voor de meeste mensen tastbaar is. De verbinding met het kosmische door het inzetten van heilige Aardse middelen en gebruiken, waar ik zelf ook ervaring mee op gedaan heb.

Spirituele ervaringen

Mijn hele leven ben ik al gevoelig voor de stemming van anderen, voel ik pijnklachten van mensen en dieren om me heen. Toen ik klein was, werd dat genegeerd en naar mate ik ouder werd, werd ik heel onzeker. Ik wist niet meer wie ik was of welke gevoelens van mij waren en daardoor werd ik veel gepest. Toen heb ik geprobeerd mezelf af te sluiten en niets meer te voelen, waardoor ik ook niet meer bij mijn eigen gevoel kon.

Toen ik 20 werd kwam ik in aanraking met een geweldige healer en zij herkende in mij iemand met spirituele ervaring en kennis, nog zonder opleiding. Zij heeft mij langzaam aan weer geopend en mijn wereld ging veranderen. Ik voelde me thuis, dit is wie ik ben. Licht en liefde in onvoorwaardelijkheid. Ik wil liefde brengen en dat is mijn doel in dit leven.

Nu in mijn dertiger jaren, ben ik weer terug in mijn gevoeligheid en dat is mijn kracht geworden. Door middel van de vele opleidingen, workshops en sjamanistische rituelen heb ik mezelf verder ontwikkeld als mens en als Ziel en ontwikkel ik mezelf nog steeds. Een mens die uitgeleerd is, stopt met leven is mijn filosofie.

Ik vind het een eer om mijn leerproces met andere te delen en daarmee de ander te stimuleren in zijn of haar eigen leerproces.

Namasté