Even voorstellen...

Wie is Rooka?

Mijn naam is Rooka van der Poel, ik ben getrouwd en moeder van 2 geweldige kinderen. Ik ben opgeleid als Luisterkindwerker, Luisterkind Trainer, Medium & Trance Healing therapeut en Paramedisch & Psychosociaal Medium en ik ben aangesloten bij de SNU.

Mijn doel in mijn praktijk, om zoveel mogelijk mensen bewust te laten voelen wie ze zijn, wie ze werkelijk zijn. En dat is niet wie onze mind, onze ego is. Dat is in onze maatschappij de standaard helaas. Je wordt geacht gelukkig te zijn met een gezin en een succesvolle baan. Maar geluk zit in je, zonder uiterlijk vertoon, zonder baan of opleiding, en voel je als je echt doet waar je voor naar de Aarde gekomen bent.

Ik vind het een geschenk en een uitdaging om jou (weer) in contact te brengen met jezelf, met je Ziel. Op afstand kan dat heel mooi met een Luisterkind-afstemming en in mijn praktijk maak ik gebruik van diverse technieken vanuit Aardse opleidingen, maar ook zeker van mijn eigen bewustzijn als Ziel die veel ervaring heeft met lichttalen en multidimensionale velden.

Ik werk in mijn consulten samen met andere Spirits, zoals ik ze noem en vanuit een Aardse manier. We zijn hier allemaal op Aarde gekomen met een doel en hebben de keuze zelf gemaakt, tenminste dat is mijn geloof. Dus we leven op en met de Aarde en niet ergens halverwege de hemel. Het sjamanisme is voor mij daarbij ook een heel mooi voorbeeld van hoe dat werkt en wat voor de meeste mensen tastbaar is. De verbinding met het kosmische door het inzetten van heilige Aardse middelen en gebruiken, waar ik zelf ook ervaring mee op gedaan heb.

Spirituele ervaringen

Mijn hele leven ben ik al gevoelig voor de stemming van anderen, voel ik pijnklachten van mensen en dieren om me heen. Toen ik klein was, werd dat genegeerd en naar mate ik ouder werd, werd ik heel onzeker. Ik wist niet meer wie ik was of welke gevoelens van mij waren en daardoor werd ik veel gepest. Toen heb ik geprobeerd mezelf af te sluiten en niets meer te voelen, waardoor ik ook niet meer bij mijn eigen gevoel kon.

Toen ik begin twintig was kwam ik in aanraking met een geweldige healer en zij herkende in mij iemand met spirituele ervaring en kennis, nog zonder opleiding. Zij heeft mij langzaam aan weer geopend en mijn wereld ging veranderen. Ik voelde me thuis, dit is wie ik ben. Licht en liefde in onvoorwaardelijkheid, zoals het bedoeld is.
Nu ben ik weer terug in mijn gevoeligheid en dat is mijn kracht geworden. Door middel van de vele opleidingen, workshops en sjamanistische rituelen kom ik steeds dichter bij mezelf, ontwikkel ik me als mens en geniet ik van het leven.

Het is mijn missie om deze ronde volledig in overgave mezelf te mogen zijn, helemaal goed zoals ik ben en dat uit te dragen naar mijn omgeving en anderen te inspireren. Tijdens mijn werk verbind ik me vol overgave met jou, om te voelen, te (h)erkennen en te transformeren wat jou niet langer dient, zodat jij ook in liefde en vrijheid jezelf kan zijn.

Ik vind het een eer om mijn leerproces met anderen te delen en daarmee de ander te stimuleren in zijn of haar eigen leerproces.

♥ Rooka