Mijn opleidingen en intentie

Luisterkind, Multidimensionale healing, Mediumschap en Trance mediumschap, Gezinsbegeleider, EFT, Systemisch werk en familieopstelling
Dreamcatcher

Opleidingen en cursussen

Ik heb de afgelopen jaren meerdere opleidingen gevolgd, zoals magnetiseren, healing, multidimensionale healing, mediumschap en trance mediumschap, paramedisch & psychosociaal mediumschap, EFT, systemisch werk, familieopstellingen, ademcoaching, innerlijk kind werk, SEM en genezen met edelstenen. Daarnaast heb ik ervaring opgedaan met diverse sjamanistische rituelen.

Na de HBO opleiding Medium & Trance Healing therapeut ben ik mijn praktijk gestart met de intentie om mensen weer in contact te brengen met zichzelf. Door alle dagelijkse beslommeringen en de constante vraag van de maatschappij zijn we alleen maar in het verleden of in de toekomst en dat brengt heel veel gedachten met zich mee, waardoor we niet meer geaard zijn, in ons hoofd zitten en niet meer bij ons gevoel kunnen.

Daarna heb ik de opleiding tot Luisterkindwerker gevolgd volgens de Luisterkind Methode van Diana Hendriks. Dat sloot zo goed aan bij mijn praktijk en bij mij als persoon, dat ik me nu ook heb laten opleiden als Luisterkind Trainer en vanaf eind 2021 zelf de opleiding ga geven om nog meer Luisterkindwerkers in de wereld te krijgen.

In contact met de ziel

Als iedereen weer van zichzelf zou houden en tevreden zou zijn met zichzelf, zou oorlog en afgunst niet meer bestaan, dan is ieder als een kind, vrij en zonder beperkingen van overtuigingen en aangeleerde gedragingen.

We hebben onszelf geïdentificeerd met ons ego, in plaats van met onze Ziel. We zijn hier als Ziel gekomen en hebben een lichaam gekregen als vervoersmiddel om hier te mogen ervaren. Onze ego helpt ons voor gevaren, bijvoorbeeld er komt een auto aan en we gaan opzij, zodat we niet worden aangereden. Dat is de functie van je ego en daar is het noodzakelijk voor. Niet om ons "bezig" te houden met een continue stroom van gedachten en gevoelens, zodat we niet aan echt ervaren toekomen.

We worden soms overspoeld door gevoel denken we, maar dat is alleen omdat we met ons hoofd proberen te voelen, met ego, wat helemaal niet kan. In je Ziel ben je vrij en volledig in overgave om je met alles te kunnen verbinden en te doorvoelen, zonder er door overspoeld te worden. Het is er en het mag er allemaal zijn, zonder oordeel.

In de afgelopen jaren heb ik door middel van mijn eigen ontwikkeling en bewustwording mijn ego weer op de plaats kunnen zetten waar die hoort, als beschermingsmechanisme voor het voertuig van mijn Ziel, niet meer en niet minder. En mag mijn Ziel zich ten volste ontwikkelen en genieten van het leven, als een kind zonder zorgen.

Het is een eer voor mij om samen te werken met jou en met Spirit om dit proces in gang te zetten en je daarin te mogen begeleiden. Een reis terug naar en met jouw Ziel.