Opladen met nieuwe energie-healing

Loopt je hoofd over?

Met healing weer helemaal opgeladen worden met energie

Ontspannen en opladen

Loopt je hoofd over van de gedachten en van de stress? Wil je heerlijk ontspannen en even opnieuw opgeladen worden met energie?

Iedereen heeft het druk tegenwoordig, druk met werk, met school, met de kinderen, met sport, sociale contacten, noem maar op. Het is dan ook niet vreemd als je het soms even niet meer trekt. Om te voorkomen dat je overspannen raakt of een burn-out krijgt, is het belangrijk om op tijd te ontspannen en je rust te pakken. Hoe je dat bereikt is voor iedereen anders, de één gaat een avond op de bank met tv en een zak chips, de ander gaat een dagje naar de sauna en weer een ander kiest ervoor om te ontladen door healing of trance healing. Het is zeer effectief en heeft een langduriger effect als alleen avond of dag ontspannen. Je energiestelsel wordt gereinigd en opnieuw gevuld, zodat je als het ware weer gereset bent. 

Ben je overspannen of heb je een burn-out? Met een paar behandelingen zul je al merken dat je energieniveau stijgt.

Ik zie het zelf graag als een onderhoudsbehandeling, voordat ik te veel vervuild raak en daardoor mijn energie wegloopt, vraag ik een healing en ben ik weer helemaal opgeladen.

Kosten

De kosten van dit consult zijn € 111,- incl. btw.

Het healing consult

Je komt bij mij in de praktijk en neemt plaats op de behandeltafel. Ik stem me vervolgens af op het universum en laat de energie door me heen stromen naar jou, zodat je kan ontladen en weer opgeladen wordt. Het kan zijn dat je tintelingen voelt, of kou of warmte, het kan ook zijn dat je niets voelt. Alles is goed, de energie doet zijn werk wel. Als ik blokkades tegenkom, haal ik het weg en zo nodig zal ik daar (net als bij een medium consult) contact mee maken om te ontdekken waar het vandaan komt en hoe we het weg kunnen halen.

Healing consult op afstand

Een healing kan ook op afstand. Dan spreken we van te voren een tijdstip af, waarop je iets voor jezelf gaat doen, bij voorkeur even gaat liggen. Daarna stem ik me op je af en lig je, weliswaar niet fysiek, maar wel in Ziel op de behandeltafel en ontvang je dezelfde opladende energie als in de praktijk.

Na afloop kunnen we contact hebben voor overleg, als je dat fijn vind.

Healing consult

Wil je meer informatie over dit consult of een afspraak maken?