Spirituele begeleiding

Begeleiding in de reis naar je eigen geest

In een consult stem ik me af op de door jou aangegeven klacht.

Consult in de praktijk

In een consult stem ik me af op de door jou aangegeven klacht. Daarbij maak ik gebruik van de technieken die ik geleerd heb in mijn opleidingen in combinatie met mijn helderwetendheid, heldervoelen, helderzien, helderruiken en helderhoren. Het kan zijn dat je tintelingen voelt of dingen ziet, het kan ook zijn dat je helemaal niets merkt, maar dat maakt niet uit. Alles is goed en er gebeurt wat nodig is.

Vervolgens gaan we samen kijken waar je psychische of lichamelijke klachten vandaan komen, dit allemaal in jouw eigen tempo. Ik begeleid je in de reis naar je eigen geest, je eigen Ziel. Samen gaan we het herstel in gang proberen te zetten en je zult merken dat je zelf degene bent, die jezelf geneest en daarmee ook weer meer zelfvertrouwen op gedaan hebt. Ik ben je gids en begeleid je, zodat je makkelijker bij jezelf kunt komen en op plekken waar je in het dagelijkse leven niet of niet gemakkelijk bij kunt. Daarnaast zal ik waar nodig healing doorgeven, zodat je herstel sneller verloopt.

Het kan zijn dat er tijdens het consult een boodschap doorkomt van een gids of er een contact ontstaat met een overledene. Dat laat ik ontstaan en geef ik door. Soms kun je het zelf ook voelen.

Jijzelf als genezer

Wat ik zo bijzonder vind, is dat ik jou mag begeleiden. Ik vertel je niet waardoor je de bepaalde klacht hebt of wat de oplossing is, daar gaan we samen naar kijken en samen komen we eruit. Dat vind ik echt het meest fantastische aan deze vorm van spirituele begeleiding. Je wordt je eigen genezer en krijgt daardoor meer zelfvertrouwen en je word niet afhankelijk van mij of van een bepaalde vorm van energie. Meestal zijn 3-5 consulten voldoende, afhankelijk waar je voor komt en hoe diep we mogen gaan.

Kosten

De kosten van dit consult zijn € 121,- incl. btw.

Medium & Trance Healing consult

Wil je meer informatie over dit consult of een afspraak maken?