De Luisterkind Methode

Luisterkind werker Rooka

Fijn dat je mijn website bezoekt! Mijn naam is Rooka van der Poel, getrouwd en moeder van twee kinderen. Als Luisterkindwerker werk ik op energetisch niveau met kinderen en volwassenen en maak ik op afstand contact van ziel tot ziel.

Tijdens een Luisterkind-afstemming of gesprek luister ik naar wat jij of je kind te zeggen heeft of waarover hij of zij wil praten. Ik stem af op een diepere laag en haal tijdens het gesprek de antwoorden naar boven. Na het bekijken van alle facetten beschrijf ik alle mogelijke antwoorden, oplossingen, handvatten, inzichten en aandachtsgebieden die ter sprake komen. De meeste vragen kunnen direct worden beantwoord, soms heeft een vraag meer aandacht nodig.

Voor wie is de Luisterkindwerker?

De Luisterkindwerker is er voor ouders die met vragen of zorgen zitten over hun kind die ze zelf niet kunnen verklaren. Is jouw kind onrustig of snel extreem boos? Kan hij of zij niet goed mee op school en heeft het kind moeite met sociale contacten? Of slaapt je kind slecht en heeft hij of zij vaak huilbuien? Het komt ook voor dat kinderen niet zindelijk worden. Als ouder maak je je dan zorgen, je vraagt je af wat de oorzaak is en hoe je het op kunt lossen.

De Luisterkindwerker is er voor volwassenen die met vragen zitten over werk, invulling van je leven, relaties of familie. Heb je twijfels of je het wel goed doet? Of kom je steeds in dezelfde situatie terecht? Ben je angstig of snel boos? Heb je zoveel van jezelf gevraagd dat je burn-out bent? Of merk je dat je steeds gevoeliger wordt en het gevoel hebt nergens thuis te horen? Ik ga in gesprek met je onderbewustzijn en vraag de vragen die je aan jezelf wilt stellen. Want jij weet het zelf immers het allerbeste, maar kan er soms zelf niet goed bij.

De Luisterkindwerker is er ook voor vrouwen met een kinderwens. Vrouwen die een kinderwens hebben en waarbij het niet of moeilijk lukt om zwanger te raken, kunnen een Luisterkind Kinderwens-afstemming aanvragen. Wil je weten waarom het nog niet is gelukt om zwanger te raken? Hierbij is het wel goed om vooraf te weten, dat ik niet kan zeggen of het nog wel of niet gaat lukken. Ik ga met je in gesprek van hart tot hart en vraag je of je kunt vertellen wat de eventuele blokkades zijn waarom het nog niet is gelukt. En wat je kunt doen om daar iets aan te veranderen, zodat de kans dat het wel lukt groter wordt.

Ook kun je een afstemming aanvragen om je eigen geboorte of die van je kindje te verwerken. Wil je weten hoe je het hebt ervaren of weet je al dat er problemen waren en heb je daardoor nu nog steeds klachten? Dan is een geboorteverwerking afstemming een mooie manier om meer te weten te komen en ook om heling te brengen als er problemen zijn geweest. In de afstemming gaan we terug naar de baarmoeder, geboorte of soms zelfs al voor de conceptie.

De Luisterkindwerker is er daarnaast voor mensen die moeite hebben met communiceren. Denk hierbij aan mensen met een verstandelijke beperking, autisme, Alzheimer of welke reden dan ook, waardoor ze niet op de manier waarop de meeste mensen communiceren, kunnen praten met hun omgeving. Bij deze Luisterkind-afstemming zien we vaak dat de persoon ontzettend blij is gehoord te worden en er hele verhalen komen, die ze normaal niet kwijt kunnen.

De Luisterkindwerker is er ook voor contact met mensen die stervende zijn of reeds overleden. Deze afstemming noemen we Levensbrug-afstemming, omdat we een brug vormen tussen de levende en de stervende of overledene. Zit je nog met vragen die je bij het in leven zijn van je dierbare niet hebt kunnen stellen? Of is een dierbaar iemand stervende en niet meer in staat om met je te praten? Dan is een Levensbrug-afstemming een mooie manier om contact te leggen.

Als je in verwachting bent van een kindje, kan de Luisterkindwerker een Geboortebegeleiding afstemming voor je doen. Dit is de enige Luisterkind-afstemming waarbij we een afspraak maken op tijd en meerdere keren opvolgend om contact te maken met je kindje in de buik. Het kindje kan vragen stellen, ouders kunnen vragen stellen en het kindje wordt voorbereid op de geboorte.

Voor gezinnen is er ook een andere vorm van Luisterkind-afstemming, namelijk Familieverbond. In deze Luisterkind-afstemming stem ik af op het gehele gezin wat in hetzelfde huis woont met elkaar, waarbij de eerste vraag meestal is, waarom zijn we bij elkaar? Een prachtige vorm om te ontdekken waarom je elkaar gekozen hebt en wat je nog te leren hebt van en met elkaar.

Heb je een eigen bedrijf en wil je meer verbinding krijgen met je bedrijf en weten wat het bedrijf je te vertellen heeft? Dat kan met de Luisterkind Bedrijfsafstemming. Ook als je manager bent van een bepaalde afdeling en het niet lekker loopt, kun je een Bedrijfsafstemming aanvragen. De afstemming wordt volledig gedaan op de energie van het bedrijf zelf en niet op de personen die er werken of aanwezig zijn.

Bij dieren kan het ook een hele fijne manier zijn om helder te krijgen wat een dier nodig heeft. Heeft het dier stress uitingen of angst of agressie problemen? Ze kunnen helaas niet praten, maar wel in een Luisterkind-afstemming van ziel tot ziel. Daarbij kan de eigenaar vragen stellen en ga ik in het contact kijken wat er nodig is voor het dier.

Tot slot kan een Luisterkindwerker een huisreiniging doen op afstand met de Luisterkind Methode. Bijvoorbeeld als je gaat verhuizen en er nare dingen gebeurd zijn in de woning, of dat het erg druk aanvoelt in een ruimte of dat iemand in huis vervelende energie waarneemt, kan een afstemming verlichting brengen.

De Luisterkind Methode is er altijd op gericht om de aard van het probleem te vinden en handvatten te geven om het probleem op te lossen of het antwoord te vinden op jullie vragen, ongeacht voor wie het is. Hiernaast gaan we dieper in op de Luisterkind Methode.

 

 

De Luisterkind Methode

Voor mijn afstemmingen maak ik gebruik van de Luisterkind Methode, ontwikkeld door Diana Hendriks. De Luisterkind Methode werkt op energetisch niveau. De Luisterkind-afstemming wordt altijd op afstand gemaakt. Jij of je kind bevindt zich in een veilige, bekende ruimte (bijvoorbeeld gewoon thuis) tijdens het gesprek of de Luisterkind- afstemming. Hij of zij hoeft er niet speciaal klaar voor te zitten, het is belangrijk dat het kind (of jijzelf) zich op haar gemak voelt. Tijdens het gesprek worden de antwoorden naar boven gehaald die ieder mens van nature in zich heeft. De resultaten en observaties verwerk ik op een heldere manier zodat jij of jullie als de ouders, ermee aan de slag kunnen gaan. Dit kan in een monoloog of dialoog, dit wordt bepaald door degene op wie ik afstem en kan ik niet van tevoren aangeven.

Hoe werkt een Luisterkind-afstemming?

Tijdens een Luisterkind-afstemming luister ik wat er speelt bij jou of bij je zoon of dochter. Samen kijken we of ik tijdens het contact al iets kan doen om verbetering te brengen. Het kan zijn dat ik direct een healing kan doen. Een Luisterkind-afstemming duurt zo lang als nodig is. Tijdens het gesprek schrijf ik alles op, zodat je/jullie inzicht krijgen in het probleem en bewustwording in jezelf of je kind. Vaak wordt tijdens de afstemming al heel veel helder.

Een Luisterkind afstemming wordt altijd op afstand gedaan. Vooral voor kinderen kan het beangstigend of belastend zijn, wanneer ze naar een therapeut worden gebracht. Tijdens een Luisterkind-afstemming op afstand, bevindt het kind zich in een bekende en veilige omgeving, is hij/zij ontspannen en toegankelijk.

De Luisterkind afstemming is bij problemen vaak een eerste ingang, een opstap naar een verdere stappen. Wees bereid om er ook op die manier naar te kijken en in te gaan, zodat je er het meeste uithaalt voor je zelf of je kind en wees open om het te ontvangen. Het kan soms confronterend zijn, maar wordt uit liefde verteld door je ziel, je krijgt wat je nodig hebt.

Kosten Luisterkind-afstemming

Een Luisterkind-afstemming kost € 111,- inclusief 21% btw, behalve de Luisterkind Geboortebegeleiding afstemming, deze kost € 188,- dat zijn meerdere afstemmingen. Via het formulier op de website kun je een aanvraag doen voor jezelf, je kind of dier. Je kunt in principe geen aanvraag doen voor een andere volwassene en bij een aanvraag voor een kind boven de 10 jaar, dient het kind toestemming te hebben gegeven. Tevens kan het kind dan ook zelf vragen stellen als hij of zij dat wil. Bij Levensbrug of een afstemming voor mensen met een communicatieve beperking, zal ik per aanvraag kijken wie er toestemming dient te geven.

Als ik je aanvraag binnen heb, ontvang je van mij binnen een paar dagen een mail met informatie en een begeleidend schrijven. Na ontvangst van de gevraagde informatie en de betaling, maak ik binnen 14 dagen de Luisterkind-afstemming en stuur deze per mail naar je toe. Heb je na het ontvangen van de mail nog vragen over de afstemming, dan zal ik deze zo goed mogelijk proberen te beantwoorden als het de afstemming betreft.

Zijn er nog andere vragen of is er in de afstemming naar voren gekomen dat het verstandig is om bijvoorbeeld naar een therapeut te gaan, dan ben je vanzelfsprekend compleet vrij om te gaan naar wie je wilt. Soms komt er heel duidelijk naar voren dat je kind baat heeft bij een homeopaat bijvoorbeeld, dan kan ik je wel iemand adviseren, maar voel ook vooral wat voor jou/jullie passend is.

Wil je verdere hulp op energetisch vlak of begeleiding bij het leren omgaan met je gevoeligheid? Dan bied ik ook persoonlijke transformatie consulten voor zowel volwassenen als kinderen. Daarnaast kun je bij mij ook zelf Luisterkindwerker worden en bij mijn gezamenlijke praktijk Centrum van Licht losse trainingen op het gebied van bewustzijnsontwikkeling volgen. Maar ook hierbij, voel wat voor jou passend is en handel daar naar.

Enthousiast geworden? Vraag hier een Luisterkind-afstemming aan!

 

Luisterkind-afstemming aanvragen

Wil je een Luisterkind-afstemming aanvragen? Dat kan hier!