BROCHURE OPLEIDING LUISTERKINDWERKER

Waterlelies
Waterlelies

Voor wie?

  • Voor iedereen die graag wil leren om écht te luisteren naar zichzelf, hun kind en anderen,
  • Als je met kinderen werkt en een verdieping wil, bijvoorbeeld als psycholoog, jeugdwerker, leerkracht, opvang, etc,
  • Voor ouders die meer in verbinding willen zijn met hun kind en op een andere manier willen kunnen "praten" met hun kind,
  • Om van je hobby je beroep te maken, als je al meer met anders communiceren doet en een methode wilt leren waar je houvast mee kan krijgen en waarmee je een manier hebt om naar de buitenwereld toe te communiceren wat je precies doet,
  • En alle andere mogelijkheden waar Jij in voelt, dit resoneert met mij, hier zegt mijn hart Ja op!

Wat leer je?

Gedurende een half jaar leer je Luisterkind-afstemmingen maken volgens de unieke Luisterkind Methode. Je leert afstemmen op energetisch niveau met de ander en écht te luisteren hoe het met de ander gaat, wat er speelt en wat er aangekeken en verwerkt mag worden. Je leert hoe je het gesprek wat je hebt met de ander, dit kan zijn via beelden, gevoelens, taal en emoties, te vertalen naar de ouders of de aanvrager van de Luisterkind-afstemming, zodat zij verder kunnen in hun proces. Omdat Jij naar ze luistert en de vragen samen met ze doorneemt en de antwoorden op papier zet. Niet een advies van een ander, nee het advies van degene zelf, van hun ziel, wat zij nodig hebben om verder te kunnen. Met duidelijke handvatten om op verder te bouwen.

Wat heb je nodig?

Iedereen kan dit leren! Echt iedereen! Dus het enige wat je nodig hebt is een JA. Als jij een JA voelt, dan weet ik dat je de commitment hebt om de opleiding te doen en het te leren. En bij de een zal het sneller en makkelijker gaan als bij de ander, maar iedereen kan het. Dus leeftijd, geslacht, achtergrond, maakt allemaal niet uit. Alleen je intentie om het te willen leren en het aan te gaan, is genoeg!

Hoe verder?

Als je bij mij de opleiding wilt gaan volgen, dan zijn er 3 opties. Je kunt op locatie de opleiding volgen, dat zijn 5 dagen van 10.00 tot 16.30 uur in Spiritueel Centrum Flow in Uden. Daarnaast geef ik E-learning op vaste dagen en kun je als jezelf met 2 of 3 mensen bent, met mij overleggen om 5 dagen in te plannen. De E-learning is bij de vaste dagen van 9.00 tot 13.00 uur. Meld je aan via het inschrijfformulier en geef aan welke data je wilt, op locatie of online. Stuur me een mailtje als je zelf een groepje hebt.

Praktische informatie

De kosten voor zowel op locatie als E-learning zijn € 1.545,= btw vrijgesteld. Het lesmateriaal is inbegrepen. Op locatie kunnen er maximaal 12 cursisten mee doen en met E-learning maximaal 3 cursisten, zodat ik bij allebei de opties de aandacht en begeleiding kan bieden die ik wil bieden.

De opleiding is opgezet door Diana Hendriks en staat geregistreerd bij het Centraal Bureau Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) Als Trainer ben ik ook geaccrediteerd bij het CRKBO, daarom is de opleiding vrijgesteld van BTW. Wellicht zijn er mogelijkheden bij je werkgever om studies te doen voor persoonlijke ontwikkeling of omdat het raakvlakken heeft met je werk. Of heb je een eigen onderneming en kun je de kosten op scholing boeken. Daarnaast kan het zijn dat je studiekosten mag opgeven voor de inkomstenbelasting, informeer naar je mogelijkheden bij je werkgever of belastingadviseur.

Op locatie in Uden neem je zelf je lunch mee, een schrijfblok A4 formaat, een pen en eventueel warme sokken, dekentje. Koffie, thee en water is aanwezig.

Bij E-learning is uiteraard een pc/laptop met een camera en microfoon noodzakelijk, een schrijfblok A4 formaat en pen. Hierbij krijg je ook toegang tot het online portaal waar je ondersteuning krijgt gedurende de opleiding.

Data 2022

Uden, Flow

Zaterdagen en zondag: 19 februari, 20 maart, 23 april, 14 mei en 18 juni

Zondagen: 11 september, 9 oktober, 6 november, 11 december en 22 januari

E-learning

Maandag: 18 april, 16 mei, 20 juni, 25 juli en 5 september

Maandag: 19 september, 17 oktober, 14 november, 19 december en 30 januari

Donderdag: 13 oktober, 10 november, 8 december, 12 januari en 16 februari

In overleg in te plannen op andere dagen/tijden, stuur me gerust een mail.

Inschrijven opleiding tot Luisterkindwerker

Wil jij Luisterkindwerker worden? Schrijf je dan hier in !