regenboog

Een laatste gesprek met je dierbare

Luisterkind levensbrug afstemming

De Levensbrug afstemming is er voor contact met mensen die nog niet overleden zijn, maar voor wie overlijden (mogelijk) nadert en ze niet meer kunnen communiceren. Daarnaast wordt de Levensbrug gebruikt voor contact met overledenen. 

Als je een Levensbrug afstemming aanvraagt voor een dierbare die nog niet is overleden, weet dan dat ik geen uitspraken doe over tijd of wel of niet. Als Luisterkindwerker is het mijn taak om de persoon waar de afstemming voor is, te laten spreken, hun verhaal te laten vertellen en waar mogelijk antwoord te verkrijgen op de vragen. Ik ben geen arts, ik ben de vertaler, de brug, niet meer en niet minder.

Ik stem me af op een diepere laag en maak verbinding met de ziel van de persoon. De vragen die gesteld zijn neem ik mee, maar ik laat eerst vooral hen aan het woord.

Bij mensen die ziek zijn, zijn er vaak heftige emoties en zal ik waar mogelijk en wenselijk healing geven. Ik schrijf alles op en probeer zoveel mogelijk vragen beantwoord te krijgen. Een Levensbrug afstemming is een hele mooie manier om toch nog je vragen te kunnen stellen waar je dacht dat dit nooit meer mogelijk zou zijn.

Enthousiast geworden? Vraag dan hier Luisterkind afstemming aan!

 

Vragen levensbrug afstemming voor mensen die stervende zijn

 • Is je partner of ouder dementerend? En wil je graag weten hoe het met hem of haar gaat? Of ze pijn hebben of ze het nog wel meekrijgen dat je er voor ze bent? Wat ze graag zouden willen en waar jij ze mee kan helpen? En of ze je nog iets willen vertellen wat ze niet meer lukt door de dementie?
 • Ligt je dierbare in coma en wil je weten of hij of zij pijn heeft of dat je iets kan doen voor ze?
 • Wil je vragen of ze wensen hebben voor het afscheid?
 • Wil je weten of ze blij met je zijn en met de zorg die je ze hebt gegeven?
 • Wil je vragen of ze de behandeling goed vinden of dat ze willen dat ze er mee stoppen?
 • Wil je weten of er nog iets anders is wat je kunt doen?
 • Of wil je weten of ze er vrede mee hebben om te komen te overlijden?

Bij overledenen zou je bijvoorbeeld deze vragen kunnen stellen

 • Ben je rustig overgegaan, zonder pijn?
 • Gaat het goed met je?
 • Ben je weleens bij me of bij de kinderen
 • Kun je me helpen met mijn verdriet, ik mis je zo
 • Waarom ben je dood gegaan?
 • Waarom heb je zelfmoord gepleegd? 
 • Waarom ben je doodgeboren of waarom ben je al zo vroeg in mijn buik overleden? 
 • Hadden wij iets anders kunnen doen voor je? 
 • Kun je me een teken geven dat ik weet dat je bij me bent? En wat is dat dan?
 • Wat wil je dat we met je as doen en wat voor muziek wil je? 
 • Wat mogen wij hier van leren? 
 • Zijn er dingen die je nog af had willen maken of dingen die je had willen doen? 

Luissterkind-afstemming aanvragen

Wil je een Luisterkind Levensbrug-afstemming aanvragen? Dat kan hier!