Waarom lukt het niet een kindje te krijgen?

Luisterkind afstemming Kinderwens

De Luisterkindwerker is er voor vrouwen met een kinderwens. Vrouwen die een kinderwens hebben en waarbij het niet of moeilijk lukt om zwanger te raken, kunnen een Luisterkind Kinderwens afstemming aanvragen.

Is er een ziel aanwezig van een toekomstig kindje?

In deze Luisterkind afstemming maak ik verbinding met je en gaan we samen kijken wat er naar boven mag komen. Het kan zijn dat er een ziel aanwezig is van een toekomstig kindje. Als dat zo is, nemen we die ook mee in de afstemming. De vragen die je hebt zal ik zoveel mogelijk proberen beantwoord te krijgen bij je. Hierbij is het wel goed om vooraf te weten, dat ik niet kan zeggen of het nog wel of niet gaat lukken, dat is van vele factoren afhankelijk.

Ik ga met je in gesprek van hart tot hart en vraag je of jij kunt vertellen wat de eventuele blokkades zijn, waarom het nog niet is gelukt. En misschien nog belangrijker, wat je kunt doen om daar iets aan te veranderen, zodat de kans dat het wel lukt groter wordt of dat je het los kunt laten en verder kunt. Ook dat kan een hele opluchting zijn, daar het vaak veel onrust en stress met zich meebrengt om zwanger te worden en te blijven en het dan keer op keer niet lukt.

Wil je het gesprek aan met jezelf? Vraag dan hier Luisterkind afstemming aan!

Voorbeeldvragen voor Luisterkind afstemming Kinderwens

 • Waarom lukt het niet om zwanger te worden?
 • Is er al een ziel bij ons aanwezig?
 • Moet ik iets aan mijn voeding veranderen?
 • Word ik niet zwanger omdat het niet de juiste vader is?
 • Is het wel goed voor mijn andere kinderen om nog een broertje of zusje te krijgen?
 • Ben ik al te oud?
 • Is er nog iets wat ik moet leren, voordat ik zwanger kan worden?
 • Vind het kindje het goed om bij mij alleen geboren te worden? Met donorvader?
 • Vind het kindje het goed om bij ons als homoseksueel koppel geboren te worden?
 • Is er een lichamelijke reden waarom het eitje niet hecht aan mijn baarmoeder?
 • Is het al tijd om ouder te worden of moet ik nog even wachten?
 • Wordt ik nog zwanger of is het beter voor me om mijn kinderwens los te laten?
 • En hoe laat ik mijn kinderwens los?
 • Is het nodig om het medische circuit in te gaan om zwanger te worden?

 

 

Luisterkind-afstemming aanvragen

Wil je een Luisterkind Kinderwens-afstemming aanvragen? Dat kan hier!