Je huis reinigen van belastende energieën

Luisterkind-afstemming Huisreiniging

De Luisterkind methode kan ook worden ingezet voor huisreiniging. Dit gebeurd ook op afstand, net als bij elke andere Luisterkind-afstemming.

Bij een huisreiniging maak ik contact met het huis of de ruimte en reinig het energetisch. Daarbij kan ik entiteiten tegenkomen. Dat wil niet zeggen dat die perse kwaad willen, meestal zijn het overledene die nog niet naar het licht zijn en zijn ze uiteindelijk blij dat ze over mogen.

Waarom zou je een huisreiniging laten doen

Als je bijvoorbeeld naar een oud huis verhuist of naar een huis waarvan je weet dat er iemand in is overleden. Of als je het gevoel hebt dat het druk is, dingen hoort of anderszins niet op je gemak bent in het huis. Er kunnen bijvoorbeeld veel ruzies en of onrust zijn in huis, of je kan niet slapen in de ene slaapkamer, maar wel in de andere. Is het ineens overal een rommeltje in huis en heb je geen overzicht meer? Ook dat kan betekenen dat er teveel energie in huis hangt waar je last van hebt.

Kinderen zijn er vaak gevoeliger voor, zij raken sneller uit balans als hun omgeving "vervuild" is en zullen sneller problemen ondervinden, zoals slecht slapen, veel huilen, ruzie maken of snel overprikkeld zijn.

Na een huisreiniging ervaren mensen vaak meer rust en liefde in huis, in hun hoofd en onderling met elkaar.

Enthousiast geworden? Vraag hier een Luisterkind-Huisreiniging aan!

Luisterkind-afstemming aanvragen

Wil je een Huisreiniging aanvragen? Dat kan hier