Een boodschap channelen

Om inzicht te krijgen op je huidige situatie
Buda boodschap van een gids

Trance Medium

Loop je vast in je dagelijks leven of wil je inzicht in je leven over de dingen die op dit moment spelen, maar vind je de stap naar een persoonlijke afspraak nog wat groot?

Ik werk ook als Trance Medium en dat houdt in dat ik mijn geest in een trance staat breng, vergelijkbaar met mediteren, maar dan veel dieper. Daarmee kan ik boodschappen “channelen”, ook wel een reading genoemd. Er zijn vele vormen van channelen en ik gebruik het vooral om te schrijven. Naast schrijven heb je ook channelen via spraak, daarbij kan een gids doorkomen, maar ook bijvoorbeeld een overledene met een boodschap.

Ik neem een moment om me af te stemmen op Spirit en ik vraag om een boodschap voor jou. Ik wil alleen je naam en geboortedatum weten. Het kan zijn dat je iets specifieks wilt weten, vraag het dan in gedachten aan Spirit en meestal komt dat dan in de channel naar voren.

Wil je graag een boodschap van je gids en inzicht krijgen in je huidige situatie?

Kosten

De kosten van dit consult zijn € 77,- incl. btw.

Voorbeeld van een channel

Een stukje uit een channel om je een idee te geven van hoe het werkt (met toestemming van de cliënt en Spirit);

Elke keer weer loop je tegen dezelfde dingen aan, doordat je niet in je kracht blijft bestaan en je omver te laten lopen door een ander. Geef nu eens niet je ruimte weg en laat een ander naast je staan niet boven je.

Iedereen is gelijk op deze wereld en ook bij ons. We hebben allemaal dezelfde waarde, nl. 1 met de bron en onze schepper. Het maakt niet uit wat je doet of wie je bent, alles is evenveel waard, dus waarom zou je je laten weerhouden door iemand die hetzelfde doet als jij, maar in jou ogen beter? De moordenaar of verkrachter vind je toch ook niet beter als jij? Komt op hetzelfde neer, alleen zie jij op Aarde de vergelijking niet. Probeer die vergelijking eens te zien op het moment dat je weer iemand boven je plaatst of laat plaatsen en je zult het als makkelijker gaan ervaren.

 

Familie, het is een van de belangrijkste banden die je maar kunt hebben en een om te koesteren, voor zover het een gelijkwaardige relatie betreft. Als je leeggezogen wordt door een familielid en ondanks al je goede bedoelingen, er geen einde in zicht is, wordt het tijd om prioriteiten te gaan stellen en te gaan kiezen voor jezelf, hoe moeilijk je dat ook lijkt. Onthoud ook hier dat iedereen gelijk is en laat iedereen ook vooral in zijn waarde, maar vergeet niet als eerste aan jezelf te denken en dus niet al je energie weg te geven.

Een boodschap van jouw gids

Wil je meer informatie over dit consult of een afspraak maken?