Data 2023

  E-learning

  Dinsdagen: 3 oktober, 24 oktober, 21 november, 19 december en 9 januari

  Vrijdagen: 6 oktober, 27 oktober, 24 november, 22 december en 12 januari

  Zaterdagen: 4 november, 25 november, 23 december, 20 januari en 17 februari

  Maandagen: 27 november, 18 december, 15 januari, 12 februari en 11 maart

  Woensdagen: 20 december, 10 januari, 7 februari, 6 maart en 10 april

   

  In overleg in te plannen op andere dagen/tijden, stuur me gerust een mailtje of verzoek om te bellen.

   

  Wil je graag een andere datum online en of ben je met 1 tot 4 mensen en wil je het samen doen? Stuur me dan een mailtje, dan plannen we samen iets in.

  Na inschrijving ontvang je van mij een mail ter bevestiging. Helaas hoor ik regelmatig terug dat mijn mail in de Spam box terecht kom. Om dit te voorkomen, kun je alvast luisterkind@rooka.nl opslaan als contactpersoon in je mailprogramma, zodat je mijn mail wel op de juiste manier ontvangt. Als je na 4 dagen nog geen reactie hebt ontvangen, kun je er vanuit gaan dat het in je spam box zit.