Edelsteenwater

Edelsteen water of elixer wordt direct of indirect gemaakt. Direct houdt in dat je een edelsteen in zuiver water legt voor 24 uur en het water neemt de energie van de steen in zich op. Dit kan niet met elke edelsteen, omdat niet iedere steen tegen water kan of soms zelfs giftig is.

Bij stenen die niet tegen water kunnen of giftig zijn, gebruik je de indirecte manier. De steen ligt onder een glas of kan met water en neemt op deze manier de energie op of je doet de steen in een glas en zet het glas in een kan met water op zo'n manier dat er geen water in het glas komt. Ook hierbij is 24 uur voldoende om de helende krachten in het water op te laten nemen.

Een elixer maak je bijvoorbeeld voor huisdieren, op deze wijze maak je gebruik van de helende kracht van de steen, zonder dat het dier een steen bij zich hoeft te dragen. Elixers worden bijvoorbeeld ook gebruikt voor lichamelijke klachten, zoals maagpijn en werkt ook heel goed voor huidproblemen om mee in bad te gaan of in een zalf te verwerken.