Contact opnemen of een afspraak maken

Heb je een vraag over de Opleiding tot Luisterkindwerker,  een Consult of Ademcoaching of wil je een afspraak maken? Dan kan je gebruik maken van onderstaande contactformulier. Vermeld waar je contact over wilt en ik mail of bel je zo snel mogelijk terug.

Helaas hoor ik regelmatig terug dat mijn mail in de Spam box terecht kom. Om dit te voorkomen, kun je info@rooka.nl en of luisterkind@rooka.nl opslaan als contactpersoon in je mailprogramma, zodat je mijn mail wel op de juiste manier ontvangt. Als je na 4 dagen nog geen reactie hebt ontvangen, kun je er vanuit gaan dat het in je spam box zit.

 

 

Contact gegevens

T: 06 48 71 49 41

M: luisterkind@rooka.nl
M: info@rooka.nl

Lorca, Spanje

    SNU

    Ik ben aangesloten bij de SNU (De Spirituele Nationale Unie)  zowel als Medium & Trance Healing therapeut als Luisterkindwerker.

    De Spirituele Nationale Unie