Consult op afstand

Consult op afstand voor diverse behandelingen

Bij elke klacht kun je ook vanuit je vertrouwde omgeving een consult aanvragen.

Consult op afstand

Vind je het lastig om direct met jezelf in contact te komen? Woon je ver bij mij vandaan? Ben je ziek en is het lastig om hierheen te komen? Of ben je gewoon nieuwsgierig wat een consult voor je kan doen?

Ik werk ook op afstand. Daarbij hebben we eerst per mail of telefoon contact en spreken we een moment af dat het consult plaats vind. Je gaat op de afgesproken tijd even iets voor jezelf doen, boekje lezen of gewoon even rustig zitten of liggen.

Vervolgens stem ik me op jou af op zielsniveau en kijk ik wat er gedaan mag worden. Wat er los gemaakt mag worden of wat er geheeld mag worden. In tegenstelling tot een afspraak in de praktijk is de reis in jou volledig afhankelijk van mij en zal ik iets minder bereiken als dat ik persoonlijk met je in contact ben.

Indien nodig zal ik ook healing doorgeven, zodat je herstel sneller verloopt. Dit is op afstand net zo sterk als bij een consult in de praktijk en kun je soms ook voelen als je daar gevoelig voor bent.

Het kan ook zijn dat er tijdens de afstemming een boodschap doorkomt van een gids of er een contact ontstaat met een overledene. Dat laat ik ontstaan en geef ik door.

Na het consult laat ik je mijn bevindingen weten via de mail en hebben we (indien gewenst) daarna contact via de mail of telefoon over verdere behandelingen of stappen die je kunt nemen, bijvoorbeeld een edelsteen bij je dragen.

Kosten

De kosten van dit consult zijn € 121,- incl. btw.

Medium & Trance Healing consult

Wil je meer informatie over dit consult of een afspraak maken?