Consult op afstand voor kinderen

Werkwijze consult met kinderen op afstand

Soms is het beter voor het kind om een consult in een vertrouwde omgeving te doen

Afstemmen op het kind

Naast een consult in de praktijk, kun je er ook voor kiezen om een consult op afstand aan te vragen. Het kan soms zelfs beter werken dan in de praktijk, omdat sommige kinderen helemaal dichtslaan als ze bij een therapeut komen. Ze willen ook gewoon normaal zijn, net als ieder ander kind.

Als je een consult op afstand wilt maken voor je kind, hebben we vooraf telefonisch of per mail contact en spreken we een tijdstip af, waarop ik me afstem op je kind en op zielsniveau contact maak met je kind. Ik luister naar wat het kind wil vertellen en geef indien nodig een healing. Je kunt ook zelf vragen stellen, die ik dan probeer mee te nemen. Ik laat het aan het kind over wat ze kwijt willen, dus het kan ook dat de vragen niet beantwoord worden. Er komt, wat er mag zijn.

De uitkomst van het consult

Na afloop stuur ik een mail met mijn bevindingen en kunnen we eventueel nog telefonisch of per mail overleg hebben over verdere consulten/afspraken.

Kosten

De kosten van dit consult zijn € 111,- incl. btw.

Een consult voor je kind op afstand

Wil je meer informatie over dit consult of een afspraak maken?