Kinderen consult in de praktijk

Werkwijze consult met kinderen in de praktijk

Het kind, kind laten zijn.

Spelenderwijs therapie

Ik behandel kinderen zowel in de praktijk als op afstand. Kom je met je kind naar de praktijk, plannen we een aantal korte afspraken, om aan elkaar te wennen en te zorgen dat het kind mij vertrouwd. Ik werk intuïtief en probeer zoveel mogelijk het kind te laten zijn wie hij/zij is. Bijvoorbeeld door iets te tekenen of een spelletje te doen, waardoor ze zich ontspannen en het consult zien als een leuke bezigheid i.p.v. als therapie.

Ook met edelstenen werk ik vaak bij kinderen, het is tastbaar en kinderen voelen feilloos aan welke steen bij ze past. En dat geeft mij inzicht in wie ze zijn.

De uitkomst van het consult

Ik zal mijn bevindingen later, als het kind er niet bij is, per mail of telefonisch toelichten. Ook kan het zijn dat er een healing mag plaatsvinden. In principe ben jij als ouder altijd aanwezig bij het consult. Mocht het zo zijn dat ik vermoed dat het verstandig is om een keer af te spreken zonder dat je erbij bent, dan geef ik dat aan en is het uiteraard aan jouzelf of je dat wel of niet wilt.

Kosten

De kosten van dit consult zijn € 121,- incl. btw.

Een consult voor je kind in de praktijk

Wil je meer informatie over dit consult of een afspraak maken?