regenboog

Behandelingen en hulp

Ik maak gebruik van mijn (hoog-) sensitiviteit en van de technieken die ik in de diverse opleidingen heb mogen leren om mensen en dieren te helpen met diverse problemen.

Denk hierbij aan psychische klachten, zoals;

En ook lichamelijke klachten, zoals;

 • Pijn aan gewrichten
 • Hoofdpijn/Migraine
 • Fibromyalgie
 • Maag- en darmklachten
 • Benauwdheid
 • Reuma
 • Overgewicht
 • MS
 • Allergie
 • Vage, onverklaarbare klachten
 • Napijn operaties
 • Pijn door chronische ziektes
 • Pijn door chemo/bestraling/tumoren
 • Ontstekingen
 • Zenuwpijnen 

Het zelf genezend herstel van het lichaam

Ik zal nooit een vervanging zijn voor een arts en ook geen genezing beloven van jouw klachten. Voor zover mogelijk, tracht ik samen te werken met jouw reguliere arts. Meestal vind er wel verlichting plaats en daarmee wordt er rust en ruimte gecreëerd. Ik geloof in het zelf genezend herstel van het lichaam, net als bij homeopathie, maar garanties kan ik niet bieden.

In de praktijk of op afstand

Ik werk altijd op afspraak en je komt bij mij in de praktijk of ik behandel op afstand. Dit kan bijvoorbeeld erg fijn zijn als het gaat om kinderen of bij dieren. Zij kunnen gewoon in hun vertrouwde omgeving blijven en het effect is hetzelfde. Of gewoon omdat je dat zelf prettiger vindt om thuis te blijven of bijvoorbeeld ver weg woont

Behandelingen en hulp

Wil je meer informatie of een afspraak maken?